Follow Us @bijak.sihat

11 Februari 2018

Kelebihan Berniaga Online untuk Si Pemalu

SAYA NAK CARI DUIT EXTRA TAPI...

Orang meniaga ni korang suka yang hard selling ke soft selling? 😌
Hard selling ni kadang annoying kan. Paksa-paksa plop orang nak beli..hehe

So kalau korang yang nak berniaga lama tu, belajarlah sama teknik soft selling tau. Teknik ni tak memaksa orang membeli, tapi ajaibnya ia menarik orang membeli dengan kita! Best kan?

Ramai orang minat nak buat bisnes, tapi bukan sikit juga orang yang kata "saya tak retilah nak promote...". Memang ada pun orang yang jenis tak reti nak pum pang pum pang promo produk kan, no shame okay. Tapi yang sedihnya, sebab hal ni last-last satu bisnes apa pun tak menjadi.. Huu 😢

Soft-selling ke hard-selling ke, mana-mana pun boleh guna untuk promo produk dan servis sesuatu bisnes tu. Kalau awak pandai dua-dua, pakej bagus sangat tu! Tapi masalahnya untuk orang yang pemalu ni cemana kan...soft-selling takde skill, hard-selling lagilah 😂😂

Hey!
Kami di iMiracle sedang mencari mereka yang berminat untuk tambah duit poket dengan Shaklee! Minat ke?

Kita sebagai mentor akan ajar awak-awak tu macam mana boleh buat sales dengan teknik halimunan secara online, bermakna pelanggan yang cari kita, bukan sebaliknya.

Yang mana malu2 kucing tapi ada jiwa bisnes tu, kita dedicate post ni khas untuk awak. 😉

Ikhlas,

🌸
 Jaja Zaleha 🌸
Founder of iMiracle

Tiada ulasan: