Follow Us @bijak.sihat

10 Mei 2020

PARUT CEPAT PUDAR, SEMINGGU JE.!!

Bayangkan, seminggu je consume parut jerawat dah makin pudar.. 🙄

Pudar parut jerawat hanya dalam 1 minggu!

Eh untungnya awak!

Kita jeles pulak, hahahahaha

Tapi demi customer, kita pun tumpang happy la. Betul nie, ikhlas dari hati ♥️

Kita dulu pernah la juga makan Vita E. Tapi masa tu kulit tengah tak stabil lagi. Kulit jenis berminyak, so susah jugalah nak dapat kesan cepat. Sebab tu la kita kata jeles!

Ha tengok adik nie. Seminggu dah dapat kesan. Opkoslah dia happy.

2-3 hari kemudian dia order Vita C pulak dengan kita hehe.

I'm happy for you adik manis!

Nak cantikkan kulit? Memang satu pilihan.

Nak consume vitamin Shaklee? Pun satu pilihan.

Tapi untuk dapat kesan positif?? Ia suatu kemestian! 😍

2 ulasan:

kandang kurban berkata...

AqiqahJogja pilihan terbaik untuk anda Aqiqah Jogja hanya di sini tempatnya

bebas berkata...

I'm not angry anymore
Well, sometimes I am
I don't think badly of you
Well, sometimes I dohttps://www.instagram.com/iza_rfq?r=nametag