Follow Us @bijak.sihat

22 April 2020

Multi-Vitamin Bukan Untuk Orang Sakit tau!

Bagi sesetengah orang, mungkin anggap multi-vitamin ni khas untuk mereka yang picky eater, diet taknak makan banyak.

Bagi sesetengah orang, rasa tak perlu pun nak ambil multi-vitamin tambahan nie.

Tapi bagi sesetengah orang, multi-vitamin helps them a lot to maintain their health! Like me, heheh 😁

Bukan kata sebab kita tak makan sayur tak makan buah okay..

Kita makan sama je macam orang lain. Tapi badan kita cepat penat. Badan kita kurang tenaga, senang nak melepek makan kuat macam mana pun..


Dulu-dulu, sakit kepala dan migrain very familiar with me 🤣

Kurang tidur ke, kurang makan ke, cuaca panas ke, sooooo senang nak jadi sakit kepala. So sad..

Alhamdulillah dapat kenal Shaklee dan multi-Vitamin yang namanya VitaLea nie.

Lepas amal, badan jadi energetic tau. Tak mudah letih dan baru rasa nikmatnya hidup bertenaga dapat buat banyak kerja dalam sehari macam nie 😍😍

Sungguh, Alhamdulillah.. kita syukur sangat.

Sebab tu, kalau ada yang mengadu selalu lenguh badan rasa tak larat, asyik lemah badan lesu lemah gemalai tu makan VitaLea tau. Sebab kesan baik dia, kita dah rasa pun.. sangat berbeza.

Korang bayangkanlah, sebelum ni rasa macam stress je banyak kerja dalam sehari selalu tak dapat habiskan semata-mata layan mata yang mengantuk, badan yang penat tak ketahuan punca dan sakit kepala yang kalau dia datang bukan sejam dua la nak beredar pergi. Stress tau dak!

Again, thanks VitaLea!

Oh, ni dah beberapa hari kita skip VitaLea..

Patut la badan tak berapa sedap ha.. 😅

Okay, siapa nak cuba VitaLea just hubungi kita ya. Kita suka kalau kebaikan VitaLea ni dikongsi kepada lebih ramaiii orang 👏👏👏

Hubungi kita sekarang di WhatsApp

1 ulasan:

kandang kurban berkata...

zakat mal infaq zakat mudah online