Follow Us @bijak.sihat

11 Februari 2018

Me-Time Sangat Penting Untuk Semua




REST KEJAP WEH ðŸ’†

Sejak-sejak buat servis hometuition ni kita memang jaranggggg sangat rest masa hujung minggu.. biasa memang ada kelas, kadang the whole day penuh ðŸ˜…

Waktu cuti adalah waktu weekdays yang kita tetapkan sendiri. Hehe
Tahun ni ambil break hari isnin pulak.

Paling best bila nak keluar ke mana2 tu orang tak ramai. Jalan pun lengang je, almaklum bukan waktu puncak atau hari cuti. ðŸ˜

Selalunya bila rest day tu kita suka duk rumah je. Layan tengok movie atau baca buku, tak pun layan makanan yang best ikut tekak. Simple je. Yang pasti boleh rest betul2 dan have fun sekejap. Penat kot shuffle sana sini ke rumah students.. ðŸ˜‚😂

Aktiviti me-time ni walau pun nampak tak best cam orang lain, ia jadi terapi kita untuk recharge semangat dalam diri. Tanda penghargaan tepuk-tepuk bahu well done sebab performed seminggu yang lalu.. gitulah

Pastu bolehlah work on Shaklee pulak.

Lepas recharge ni memang aura tu lain macam sikit, sebab dah fresh balik. So harap takde la lemau je nak teruskan agenda minggu seterusnya tu ðŸ˜™

#tsunami2018
#tsunamishaklee
#teamcergas
#gorgeous12

Tiada ulasan: