Follow Us @bijak.sihat

11 Februari 2018

Jatuh Cinta Berkali-Kali dengan Vitamin Shaklee

πŸ’• Fall in L.O.V.E πŸ’•πŸ’•


Mula-mula dulu tu beli ESP setong, masa tu Mac 2016. Consume, lepas tu perasan eh kulit jadi cerah sikit dan moist... Mau tak suka kan!

Cuba pulak Vitamin C. Untuk kulit kononnya tapi paling ketara dah jarang demam, bersin pagi2 dan sakit kepala. Suka lagi!

Teringin pulak nak cuba krim serbaguna Herbal Blend. Bila beli, macam2 buat sapu. Gatal sapu, kulit kasar sapu, demam, makan air pun sapu, dannn bila sakit perut pun kita sapu. Haha πŸ˜‚ Pendek kata, serbaguna sungguh. Suka sangat..

Terbaru, masalah membuang pulak 2-3 hari ni. Sayur buah makan juga tapi tak jalan. Telan 2 biji OsteMatrix, laju pulak dia ke toilet.. hihi

Asal beli yang baru je mesti ada kesan best. Acaner la kita tak tangkap cintan ngan Shaklee.. cer kabor πŸ˜πŸ˜

Korang pun cubalah! Mesti suka berkali-kali nanti πŸ’•

Order Shaklee dengan kita je,
011.3619.8300

Tiada ulasan: