Follow Us @bijak.sihat

11 Februari 2018

iMiracle - Shine, like the whole universe is yours!

Ajaibnya hidup kita ni. Allah is soooo kind.

Kita ni suka sesat jalan, dulu-dulu Taiping pun tak lepas. Hihi. Guna GPS pun sama je, sesat jugak 😂

Ironi, sekarang kita buat hometuition, redah jalan sana-sini, shortcut or not. Muahahaaa

Pernah pergi Shaklee Penang jugak sorang-sorang, pun sesat jugak. Tekan je minyak, bawak je kereta ke mana patut sampai jumpa jalan balik 😅

Kita suspek, kita ada masalah tak cam jalan. Drive 2-3 kali pun jalan yang sama kita akan lost bila orang suruh menyongsang arah pulak. Strange betul rasa, macam Alice in Wonderland. Haha!

Mungkin biasa bagi orang, luar biasa bagi kita. Fobia? Maybe not. Berkali-kali sesat pun, kita akan tetap drive kereta.

Same in life. Berkali-kali kita jatuh pun, kita akan bangkit lagi. Tanpa jemu dan kenal erti putus asa. 'Sesat jalan' taught me well. Usaha lagi sampai jumpa jalan. Tak gitu?

Miracle. Hidup kita ibarat perkataan ni. Sebab tu kita namakan legacy bisnes Shaklee kita sebagai
.... iMiracle.

Percaturan hidup penuh dengan keajaiban. Sekalipun kita lelah, pasti Tuhan kan sentiasa ada. Dengan rahmat dan kasih sayang-Nya, Dia mengilhamkan segala-gala yang terbaik buat kita.

iMiracle.
Shine, like the whole universe is yours!

Ingat kita, ingat iMiracle okey 
😉

Tiada ulasan: