Follow Us @bijak.sihat

11 Februari 2018

Beli Rumah melalui Bisnes Shaklee?

TARGET BERSHAKLEE
-

Antara banyak2 aset, kita paling suka rumah. Rumah ni best sebab harga makin lama makin naik, berbaloi-baloi beli rumah nak banding kalau beli Audi TT tu.. hikhik 😆

Salah satu target kita bernisnes Shaklee ni sebenarnya supaya ia mampu belikan kita at least sebiji rumah nanti 🙈🙈 hehe.

Ala..bukan maksud materialistik tau..bukan. Cumanya ia boleh jadi sign of achievement dalam bisnes ni..

Benda ni sangat tak mustahil tau kalau kena caranya.. dah banyak contoh pun depan mata kita.
-
Nak bagitau ni, Shaklee memang tak bagi slip gaji kat pengedar2 dia. Memang logik pun sebab kami semua SID ni bukan lah staf Shaklee, cuma agen je. Tapi..

Tapi, yang bestnya Shaklee bagi BONUS STATEMENT setiap bulan..ha yang ni serius best.

Korang boleh gain bonus banyak2 setiap bulan, kumpul at least 6 bulan bonus statement yang cantik tertarik menarik pada mata bank, dah boleh buat loan dah!

Tak kesah nak loan kereta ke loan rumah ke apa ke.

Amacam, best kan? 😎

Sebab tu lah, kita pasang target gitu. Kita tau ia tak mustahil dengan platform bisnes Shaklee ni.

Dah sapa yang ada target kewangan yang lebih kurang sama macam kita, bolehlah join berShaklee juga okey. Hubungi je kita untuk kita bimbing bersama 😘


Ikhlas,
Founder of iMiracle
PM: 011-619 8300

Tiada ulasan: