Follow Us @bijak.sihat

11 Februari 2018

Keburukan Junk Food - Kawal Ia Bermula Di Rumah


Siapa tak pernah makan junk food? Salute ah kalau ada yang macam tu..

Kita? Hehe ada jugak la makan, cuma control jugak since dah ada kesedaran pasal junk food ni sebenarnya tak elok kan.

Sesekali tu bila teringin tu melantak jugak megi 😂 Yang ni selalunya bila kita demam lah. Kalau demam memang tekak tu lain macam, duk craving macam-macam.. Layankan aje, haihh.

Kalau kat rumah, memang jarang beli junk food buat stok, pasai tau dah kalau beli confirm nak habiskan. So, jalan selamat ialah jangan beli... Hihi

Bijak kan? 😜

Tiada ulasan: