Follow Us @bijak.sihat

11 Februari 2018

Home Office Shaklee Yang Baru di Sunway Geo




Bulan April tahun lepas, 2017 Home Office Shaklee dah pindah ke bangunan Sunway Geo. Asal sebelum tu ialah di The Pinnacle.

Depa kata ada replika Vivix besar kat sana, almaklum Vivix tu produk laku keras Shaklee tu.

Depa kata nak shopping vitamin seronok kat sana. Rak-rak penuh, ambil bakul pastu amik itu amik ini terus je gi kaunter bayaran. Ha laa, ala-ala pasaraya gitu. takyah dah isi borang sekarang..

Depa kata lagi, setiap bulan SID boleh buat check up kat sana. Check up macam pemeriksaan ketumpatan tulang ke, cek darah ke apa ke. Point paling penting, FOC. Ye, free-of-charge. Bestnya.. 😙

Nak ikut depa kata memang banyak... semua yang exciting belaka. Tu belum pergi sendiri lagi tu.. kalau sendiri pergi, perasaan lagi lain macam. haihh 😄

InsyaAllah, satu hari akan jejak juga kaki ke sana.

Tiada ulasan: