Follow Us @bijak.sihat

11 Februari 2018

Berbisnes Mestikah kejar Sales?

| Berbisnes Mestikah kejar Sales? |

Eh, penting ah!

Yelah, kalau takde sales bukanlah berbisnes tu.. 😂

Bisnes Shaklee pun gitu juga. Sales tu ibarat nyawa, marketing & branding ibarat talian hayat dan customer service ni dah macam missing piece of puzzles.

Semuanya sama penting dalam bisnes.. yang melengkalkan satu roda bisnes. Makin giat 3 benda ni dilakukan dalam bisnes, jadi makin lajulah roda bisnes tu berputar, makin masyukk jadinya.

Sales kita belum lebat lagi. Sedang dalam fasa bina based yang kukuh, insyaAllah 🙆

More customers to attend.
More sales to come. 💸💸💸 hehe

Sementara tu inilah masanya untuk kita improve diri dengan segala ilmu marketing, blog, sharing, tips closing dan details produk.

Terima kasih #IbuCergas yang sentiasa beri tunjuk ajar. Terima kasih juga buat family #TeamCergas yang selalu support dan beri dorongan 😘

Tiada ulasan: