Follow Us @bijak.sihat

11 Februari 2018

Apa LifeStyle Idaman Anda?




Lifestyle Idaman ๐Ÿ’•

Hidup ni bestnya kalau ada cukup duit kan kan.

Nak beli apa pun, takyah sibuk nak tengok tag harga. Langgah dan bayar jerr ๐Ÿ˜„

Yang penting, hidup memang zero debt.

Lepas tu ada rumah yang selesa, terletak pulak dekat je ngan masjid. Hari-hari dapat jalan kaki p masjid. Ada majlis ilmu pun senang sangat nak p, lenggang-lenggang kangkung je.hihi

Lagi, sebagai orang yang suka drive asyik sesat je, kalau ada driver seorang pun bagus ni.. petik je jari dah sampei ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
Okey udah lah berimpian ye. Jom kita plan macam mana nak capai semua menda alah tu ๐Ÿ˜™ hehe

#tsunamishaklee
#tsunami2018
#teamcergas
#gorgeous12

Tiada ulasan: